Kantoormeubilair

Creëer een aangename werkplek!

Een goed ingerichte werkplek is heel belangrijk omdat het leidt tot betere prestaties van uw werknemers alsook een invloed heeft op de gezondheid. Daar zijn in het verleden veel verschillende studies en onderzoeken naar gedaan. Net daarom kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden op vlak van ergonomie zoals ergonomische bureau’s en bureaustoelen alsook heel wat ergonomische accesoires van de merken BakkerElkhuizen, Fellowes, Newstar en R-GO Tools.
 
Vlot en efficiënt kunnen werken draagt bij tot het creëren van een positieve werksfeer. Bij een ideale werkruimte horen ongetwijfeld allerlei kantoor - en dossierkasten zoals roldeurkasten, archiefkasten, garderobekasten en schuifdeurkasten. Tevens treft u bij ons het uitgebreid assortiment De Raat brandkasten.
 
Ook van essentieel belang is een goeie comfortabele bureaustoel waarbij u de zitting, de armleuningen en de zitdiepte kan instellen, dit draagt bij tot een goeie zithouding en voorkomt zo lichamelijke klachten zoals rug - en nekpijn. Voor elke situatie kunnen we u een gepaste stoel voorstellen, van een ergonomische bureaustoel tot een eenvoudige bezoekersstoel of vergaderstoel tot zelfs een stijlvolle directiestoel.
Kortom, wij bieden u kwalitatieve hoogwaardige oplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
 
Laat onze 2 nieuwe catalogen 2023-2024 de perfecte inspiratiebron zijn voor de inrichting van uw bureau, werkplaats of refter! Advies nodig, aarzel niet om contact op te nemen. Ik help u met plezier verder.
Persoonlijk
advies
Vernieuwde
webshop
Scherpe
prijzen
Snelle
levering

Heb je kantoorartikelen nodig?

Ontdek ons ruime aanbod in de webshop.

Schrijf je in op onze nieuwbrief

Burohome
Boeschepestraat 61
8970 Poperinge
Telefoon
057/33 38 45
E-mail
info@burohome.be
BTW nr.
BE 0675.157.315

Openingsuren WINKEL:

Bekijk onze webshop