Kantoormachines

Tijdsregistratie

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van tijdregistratie en onze nauwe samenwerking met Amano zijn wij in staat u een juiste oplossing aan te bieden op maat van uw bedrijf zodat uw behoeften gerealiseerd kunnen worden. Of u nu een garage bent die op zoek is naar een eenvoudige prikklok of een KMO die tijd wil winnen en daarom kiest voor een gebruiksvriendelijk softwarepakket. Amano heeft alles in huis van zowel traditionele analoge als digitale modellen en daarbovenop hun Astrow tijdregistratiesoftware.

Printers

Wenst u alleen maar af te drukken en bent u daarom op zoek naar een printer voor thuisgebruik of voor op kantoor? Wij volgen het volledige gamma van Brother waardoor we u een breed scala aan oplossingen kunnen aanbieden. Twijfelt u tussen een inkjet, mono laser of kleurenlaser? Aarzel dan niet om contact op te nemen en ik help u graag bij het kiezen van de juiste printer die het best aan u noden voldoet!

Multifunctionals

Een goed functionerende multifunctional is tegenwoordig niet meer weg te denken op kantoor. Bent u op zoek naar een betrouwbaar inktjet of lasermodel, die enkel afdrukt in zwart/wit of ook in kleur, voor thuis of op kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor ieders budget kunnen wij een geschikt model aanbieden en werken hiervoor samen met de merken Brother en Kyocera. Ze bieden niet enkel een uitstekende kwaliteit maar zijn ook heel zuinig in verbruik. Gaat het om kleine of middelgrote afdrukvolumes dan opteren wij voor het merk Brother omwille van de prijs/kwaliteit en onze jarenlange samenwerking met dit merk.

Voor de grotere A4/A3 multifunctionals kan u ongetwijfeld ook bij ons terecht. Kyocera beschikt over een topkwaliteit multifunctionals voor grote afdrukvolumes en staan garant voor een uitmuntende service. Wenst u een model die naast scannen en printen ook nog uitgerust is met een finisher die uw documenten plooit en niet of een sorteereenheid. Dit is allemaal mogelijk. En dit voor een scherpe prijs. Uiteraard kan u ook gebruikmaken van een onderhoudscontract. U betaalt dan een vaste prijs per afdruk waarbij werkuren, wisselstukken, verplaatsingskosten en toners inbegrepen zijn. Daarbovenop wordt een herstelling ook zeer snel uitgevoerd. Liever een toestel huren/leasen? Ook hiermee kunnen wij u perfect van dienst zijn! Of u nu een kleine KMO bent of een grote onderneming, vertrouw op onze 20 jaar ervaring en aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Papiervernietigers

Databeveiliging is bij ieder van ons van toepassing! Vernietig daarom vertrouwelijke data op kantoor of thuis met een professionele papiervernietiger. In het kader van de GDPR (wet op privacy) is het kiezen van de juiste papiervernietiger afhankelijk van verschillende belangrijke factoren zoals oa. het veiligheidsniveau waarmee uw bedrijf geconfronteerd wordt. Bent u op zoek naar kwaliteit, duurzaamheid en design? Dan kan ik u perfect verder helpen! De papiervernietigers van de merken HSM en Ideal zijn hierbij de beste keuze. Ze zijn ontwikkeld en geproduceerd in overeenstemming met de strenge Duitse normen en beschikken naast een hoog prestatievermogen over een eenvoudige bediening alsook een niet te evenaren prijs-kwaliteitsverhouding. 
Persoonlijk
advies
Vernieuwde
webshop
Scherpe
prijzen
Snelle
levering

Heb je kantoorartikelen nodig?

Ontdek ons ruime aanbod in de webshop.

Schrijf je in op onze nieuwbrief

Burohome
Boeschepestraat 61
8970 Poperinge
Telefoon
057/33 38 45
E-mail
info@burohome.be
BTW nr.
BE 0675.157.315

Openingsuren WINKEL:

Bekijk onze webshop